Despre
Cabinetul individual de avocatură Lascu Dana Cristina a fost înființat în baza legii 51/1995 si a statutului profesiei de avocat, fiind înscris în Baroul București începând din 2007.

În cei peste 8 ani de activitate pe piața avocaturii, Cabinetul și-a diversificat treptat gama de servicii și domeniile de competență, câștigându-și o reputație solidă pe care și-o menține cu profesionalism și seriozitate.

Echipa Cabinetului oferă o gamă largă de servicii de consultanță juridică precum și reprezentare în instanțele de toate gradele în cauze civile, comerciale, fiscale, administrative, litigii de muncă și de dreptul familiei. Ca o confirmare a profesionalismului său, Cabinetul se mândrește cu faptul că a câștigat peste 95% din cauzele litigioase în care a oferit reprezentare de la începutul activității.

Încă de la inceput Cabinetul și-a dezvoltat activitatea punând în centru grija pentru cerințele și nevoile variate ale clienților săi, acordând o atenție specială particularităților fiecărui caz în parte. Flexibilitatea, onestitatea, rigoarea și profesionalismul au devenit astfel coloana vertebrală a succesului de care se bucură în prezent Cabinetul individual de avocatură Lascu Dana Cristina.